Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak

Bedieningsmogelijkheden van Luxaflex®

Luxaflex® bied verschillende mogelijkheden voor het bedienen van jouw raambekleding.

Hieronder staan de vier verschillende Luxaflex® bedieningsmogelijkheden:

Luxaflex Powerview Automation bediening

Powerview Automation

Met Luxaflex® Powerview Automation kan je al je raambekleding bedienen via een Pebble Remote of een app op je tablet of telefoon. Het systeem is compleet programmeerbaar voor gebruik.  Met gebruik van de afstandsbediening of een app beweegt jouw raambekleding naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Het systeem is gemakkelijk aansluiten op Smart Home systemen zoals Google Assistant, Apple Homekit en Amazon Alexa. Door dat het een draadloze systeem vormt het geen gevaar voor kinderen en huisdieren.

De Powerview Automation mogelijkheid is toe te passen op Duette shades, Houten jaloezieën, Plissé shades, Horizontale jaloezieën, Twist rolgordijnen, Silhouette shades, LightLine rolgordijnen, Twist rolgordijnen, gordijnen, verticale jaloezieën en vouwgordijnen en mogelijk in combinatie met de Top-Down / Bottom-Up functie.

Luxaflex Softraise bediening

Softraise

Bij Softraise trek je de onderlat omlaag tot de gewenste hoogte en het rolgordijn blijft in positie. Bij het terug omhoog laten gaan van het rolgordijn, trek je aan de onderlat en laat deze dan los. De raambekleding rolt zich dan automatisch op.

De Softraise mogelijkheid is toe te passen op LightLine rolgordijnen en Twist rolgordijnen.

Luxaflex Smartcord bediening

Smartcord

De Luxaflex® Smartcord is uitgerust met een oprolbaar koord, waarmee je de raambekleding omlaag en omhoog breng. Dit oprolbare koord voorkomt rommelige koorden. De Luxaflex® Smartcord is dan ook geschikt voor kinderen en huisdieren.

De Smartcord mogelijkheid is toe te passen op Duette shades, Silhouette shades, Plissé shades en vouwgordijnen en mogelijk in combinatie met de Top-Down / Bottom-Up functie.

Luxaflex LiteRise bediening

LiteRise

Bij de LiteRise bedieningsmogelijkheid is er een lipje aan de boven- en onderzijde van jouw raambekleding. Door middel van het lipje kan je de raambekleding omhoog of omlaag duwen. Zodra je stopt met het duwen, blijft de raambekleding op de gewenste hoogte hangen.

De LiteRise bedieningsmogelijkheid is toe te passen op Duette shades, Silhouette shades, Plissé shades en horizontale jaloezieën en mogelijk in combinatie met de Top-Down / Bottom-Up functie.

Kom naar TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6794 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De jongere verkoopster was supervriendelijk en behulpzaam, de oudere deed niet zo vriendelijk, misschien omdat ze pauze had? Moesten ook zelf om bakje koffie vragen terwijl we de bon voor het gekochte artikelen invulden, is wel het minste toch. Voor de rest mooie winkel en spullen.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Wij zijn goed geholpen in de winkel en ook van de bestellingen die gelegd zijn en opgehangen
Alle tijd nemen, ook voor een klein stukje gordijn