PVC Vloeren specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van PVC vloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

PVC Vloeren

Op zoek naar een PVC vloer? PVC vloeren in Zeeland vind je bij onze woonwinkels in Goes en Kruiningen. Ook vind je veel PVC vloeren in de woonwinkel in Bergen op Zoom. Ontdek het uitgebreide aanbod van PVC vloeren en bepaal zelf welke uitstraling je wil creëren met deze vloer. Wil je een tegelvloer met vierkante tegels of kies je toch voor rechthoekige stroken? Kom langs in de winkel en ga samen met onze specialist op zoek naar de PVC vloer die bij jouw interieur past!

Wat zijn PVC vloeren?

PVC is een vorm van vloerbedekking en wordt gemaakt van de kunststof polyvinylchloride (PVC). Deze harde, maar flexibele vloer, is opgebouwd uit meerdere lagen: de onderste (backing) laag is de basis en zorgt voor stevigheid. Daarboven zit een laag die de vloer beschermt tegen krimpen en uitzetten, gevolgd door een (film)laag waar het design op gedrukt of geperst is. De matte en doorzichtige toplaag van polyurethaan (PU) beschermt tegen slijtage en beschadigingen. Daarnaast kan er een bepaalde structuur aan gegeven worden (Embossing).

PVC koop je in onze woonwinkels

Onze woonwinkels beschikken over een uitgebreide collectie PVC vloeren. Je vindt hier grote stalen, zodat je een goed beeld kan vormen hoe de vloer er uit komt te zien. Maar we bieden je niet alleen een groot assortiment met uitgebreide mogelijkheden. We hebben ook eigen vakmensen in dienst die het egaliseren en leggen van PVC vloeren tot hun vak hebben gemaakt. Ook daarom koop je jouw nieuwe PVC vloer bij TMC! Kom langs in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom en profiteer van onze prijzen, kennis en vakkundigheid.

MAAK AFSPRAAK

Kies voor PVC kurkvloeren

Wat zijn kurkvloeren en wat zijn de voordelen hiervan? Kurkvloeren zijn een relatief nieuw (natuurlijk) product in de winkel van TMC Wonen. De voordelen van dit type vloer zijn gerelateerd aan de eigenschappen van kurk, wat gewonnen wordt uit de schors van de kurkeik. Hierdoor zijn kurkvloeren geluiddempend, schokbestendig , wordt warmte goed binnen gehouden door de lage thermische geleiding (isolerend) en heeft het een prettig loopcomfort door de verende eigenschap van kurk.

Kurkvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen

De bovenste laag is een doorzichtige en beschermende laag gevolgd door een decoratieve laag waar het (hout)dessin op gedrukt kan worden. Onder de verstevigende PVC laag zit een dikke kurklaag die zorgt voor de unieke voordelen van een kurkvloer. De onderste laag bestaat opnieuw uit een PVC laag.

Kies uit twee merken voor je kurkvloer

TMC Wonen heeft 2 merken kurkvloer van de leverancier Wicanders. De eerste is HydroCork, eenvoudig te leggen op andere vloeren door middel van een PressFit systeem. Authentica, het tweede merk, heeft als voordelen dat het eenvoudig te leggen is en dat de ondervloer niet geëgaliseerd hoeft te worden.

Koop je PVC vloeren in de dichtstbijzijnde winkel

In onze winkel in Zeeland en Noord-Brabant kun je terecht voor vloeren van PVC. Bekijk welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt is en kom langs! Onze medewerkers geven je graag deskundig advies. Heb je vragen die je nu al wilt stellen? Neem dan contact op met de gewenste vestiging.

Bekijk winkels


 • Machteld

  Adviseur

  Aantal jaren in dienst: 3

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122