Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
PVC Vloeren BEZT
PVC Visgraat Bij TMC Wonen

Wij adviseren je graag bij de keuze van een nieuwe PVC vloer

Op zoek naar PVC vloeren? De mooiste PVC vloeren vind je in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Je treft er een uitgebreid assortiment PVC vloeren aan. Ontdek de vele mogelijkheden die PVC collectie van TMC Wonen je biedt. Bepaal zelf welke uitstraling en sfeer je wilt creëren met deze vloer. Wil je een PVC tegelvloer met vierkante tegels of kies je voor een PVC visgraat? Onze adviseurs helpen je graag bij het zoeken naar de PVC vloer die bij je past. Natuurlijk hebben we het vakmanschap in huis om jouw PVC vloer vakkundig te installeren. Ervaar het onbezorgde woongenot van PVC vloeren.

Raak geïnspireerd

Laat je online alvast inspireren en informeren. Lees meer over PVC vloeren in Zeeland of lees meer over PVC vloeren in Bergen op Zoom

Goed om te weten over PVC vloeren

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veel designs
  • Verschillende legvormen mogelijk
  • Kan tussen bestaande plinten worden verwerkt
  • Sterk
  • Altijd egalisatie noodzakelijk
  • Niet makkelijk zelf te leggen
PVC Is Geschikt Voor Vloerkoeling
PVC Trapbekleding

Vloerverwarming of vloerverkoeling voor PVC vloeren

Een PVC vloer combineren met vloerverwarming of vloerverkoeling, is dat mogelijk? Jazeker, dat gaat goed samen! Wel is het aan te raden om jezelf uitgebreid te laten adviseren door een adviseur van TMC Wonen over jouw specifieke situatie. Zo heeft de dikte van de vloer bijvoorbeeld invloed op de thermische weerstand. Daardoor is er geleiding van warmte en moet de ondervloer volledig schoon, droog en vlak zijn. Dit laatste doen we door middel van egaliseren en (meestal) door de vloer volledig te verlijmen op de ondervloer.

PVC Tegels In De Eetkamer
PVC Met Een Steenlook

Het assortiment PVC Vloeren is zeer uitgebreid

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, kleuren en patronen. Zo zijn er dessins verkrijgbaar met een hout-, steen- of betonlook, abstracte patronen of de look van verweerde staalplaat. Naast de standaard vierkante tegels en rechthoekige stroken heeft bijvoorbeeld het merk Moduleo ook de Moods collectie. In deze collectie zijn veel verschillende legpatronen in verschillende combinaties te kiezen. Kom langs in de winkel en laat je inspireren door de toepassingen die we hier laten zien. Daarnaast kunnen onze binnenhuisadviseurs je adviseren in alles wat er mogelijk is.

PVC Is Gebruiksvriendelijk
Adviseur PVC Vloeren Goes

Eline

Een PVC vloer is een onderhoudsvriendelijke vloer en in vele stijlen te verkrijgen

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe PVC vloer

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Wij konden zonder opdringerig personeel rustig rond kijken hadden we een vraag dan kregen we een goed antwoord
Bij TMC hebben ze een geweldige service en ze zijn errlijk. van mij een dikke pluim
Er is een paar keer gekeken hoe de trapbekleding gelegd kon worden. Heel mooi geworden. Echt vakmanschap
Heel goed