Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Bankhangen, één van onze favoriete hobby’s. Maar de perfecte bank vinden… dat is altijd een hele uitdaging. Toch hebben wij daar een oplossing voor! Zodat jij nog meer kunt genieten van jouw favoriete serie, een goed boek of van een wijntje languit op de bank op de zaterdagavond.

De Basso bank van Hofstede Raanhuis is namelijk eigenlijk geen bank te noemen. Maar eerder een bankenconcept. Deze alleskunner is volledig naar je eigen woonstijl, voorkeur in ziteigenschappen en opstelling samen te stellen. Hierdoor is het geen kwestie van het vinden van de perfecte bank, maar enkel het ontwerpen ervan!

Modulaire systeem van het bankconcept
De Basso bank van Hofstede Raanhuis

Waarom een maatwerk bank?

Het modulaire systeem van dit bankenconcept zorgt ervoor dat het toe te passen is in zowel kleine als grote ruimtes: van compacte tweezitter tot enorme hoekbank. Zo heb je alle vrijheid om de bank samen te stellen precies zoals jij hem wilt.

Door zelf een bank op maat te maken kun je optimaal gebruikmaken van de ruimte. Waarom zou je de indeling van jouw ruimte laten afhangen van vaste maten van een bank, als je deze ook gewoon geheel zelf kunt samenstellen? Hierdoor geniet je van ultieme vrijheid om al jouw woonwensen te vervullen.

Kies een opstelling die past bij jouw woonruimte en woonwensen. Zo kun je er ook voor kiezen om een bank op te delen in losse elementen. Zoals de combinatie van een chaise longue om heerlijk dagelijks op languit te liggen met een 2-zits. Koppel de 2-zits gemakkelijk los wanneer je bezoek hebt en graag de banken los van elkaar wilt gebruiken. Zo kun je spelen met de indeling, aangepast op de situatie.

De Basso bank is in iedere woonstijl toe te passen

Woonstijlen

Door de op en top maatwerk mogelijkheden stel je jouw bank geheel samen op basis van jouw favoriete woonstijl. Of je nu fan bent van Hotel Chic of Japandi, jij kiest zelf de uitstraling van de bank. En dat allemaal met één en hetzelfde bankenconcept, de Basso. Zo heeft de bank in een velours stof een compleet andere, chique uitstraling dan in een minimalistische, lichte linnen look.

Benieuwd welke woontrends er zijn voor 2024, om dit als inspiratie te gebruiken voor het samenstellen van jouw droombank? Je leest het hier in onze blog woontrends 2024.

Laat jouw fantasie de vrije loop bij het ontwerpen van de Basso bank

Mogelijkheden

Naast de 57 standaard zitelementen kan de breedte aangepast worden met stappen van minimaal 5 centimeter, de hoogte en diepte aangepast of een eigen stof worden ingestuurd. Daar blijft het niet bij, ook de poot is geheel zelf te kiezen. Kortom, alles is mogelijk. Laat jouw fantasie de vrije loop bij het ontwerpen.

Onze adviseurs helpen je graag met het stap voor stap samenstellen van de ideale Basso bank in jouw situatie. Je vindt de Basso bank van Hofstede Raanhuis in de showrooms van onze meubelwinkels in Goes, Kruiningen (Zeeland) en Bergen op Zoom (Noord-Brabant). Middels onze maatwerk meubelen kunnen wij al jouw woondromen realiseren.

Laat je adviseren en inspireren!

Persoonlijk advies in de showroom

Bij TMC Wonen helpen we je graag bij het vinden en personaliseren van jouw Basso bank. Kom langs in één van onze showrooms voor een advies op maat!

Bezoek onze woonwinkels voor meer inspiratie

In onze winkels laten we graag onze inspireerde collecties zien