PVC klikvloer | TMC Wonen

PVC Klikvloer specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van PVC klikvloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Meer weten over pvc vloeren

Een PVC klikvloer van TMC Wonen is eenvoudig zelf te leggen. Als je enigszins handig bent en een PVC vloer aan wilt schaffen, is dit een slimme oplossing! Heb je geen idee hoe dit in z’n werk gaat? Dan kies je bij ons voor een PVC vloer incl. het laten leggen ervan. Onze specialisten zorgen er dan voor dat de vloer netjes wordt gelegd en dat je compleet wordt ontzorgd.

MAAK AFSPRAAK

Hoe leg je een PVC klikvloer?

Voordat je een PVC vloer gaat leggen, is het belangrijk om eerst de ondergrond goed voor te bereiden. Dit doe je door de gaten te dichten en de vloer te egaliseren. Vooraf is het belangrijk om de ruimte te meten zodat je precies weet wat je nodig hebt. Tussen de PVC vloer en de muur houd je een ruimte van 4 tot 5 mm. Begin dan het met plaatsen van de PVC klikvloer. Houd de strook schuin om de groef onder de andere strook te klikken en herhaal dit.

Een PVC vloer kopen incl. laten leggen

Weet je niet precies hoe je een PVC vloer legt? Dit is geen probleem! Een PVC vloer kopen, incl. het laten leggen, is mogelijk bij ons! Maak een afspraak en wij komen de vloer bij je leggen. Daarnaast zorgen onze vakmensen dat het efficiënt en zorgvuldig gebeurd. Zo bent je verzekerd van een prachtige vloer, waar je jaren van geniet!

Ontdek de vele mogelijkheden van PVC

Een PVC klikvloer is te koop met veel verschillende uitstralingen. Gaat je voor een industriële betonlook of gaat je voorkeur uit naar een houten uitstraling? Welke PVC vloer je ook kiest, bij TMC Wonen zorgen we ervoor dat alles voor jou wordt geregeld, incl. het leggen ervan. Wil je je nog iets meer oriënteren? Doe dan inspiratie op via onze website!

pvc houtlook | pvc betonlook vloer | shutters zeeland

MEER OVER PVC KLIKVLOEREN
 • Marjorie

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 11

  Klantvriendelijk en behulpzaam. Dat is Marjorie. Dankzij deze aanpak vinden klanten het fijn door haar geholpen te worden. Marjorie heeft een ruime productkennis en een jarenlange ervaring. Hierdoor heeft ze al talloze klanten blij gemaakt.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122