Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex zonwering

The Art of Window Styling

Luxaflex zonwering

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Luxaflex raambekleding en zonweringproducten in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk is al meer dan 60 jaar bepalend in de wereld van binnenzonwering en raambekleding en is bekend geworden met de aluminium horizontale jaloezieën. Andere innovatieve en uniek producten zijn bijvoorbeeld de Duette, Silhouette en Plissé Shades.

De mogelijkheden voor deze producten zijn bijna eindeloos, denk bijvoorbeeld aan de kleuren, materiaalsoorten en type bediening. Ontdek de verschillende innovatieve bedieningsmogelijkheden: Powerview, Smartcord, Top-Down/ Bottom-Up, Softraise en LiteRise. Ontdek ook de nieuwe toepassingen zoals Dustblock en Megaview. Al deze mogelijkheden en opties kunt je uitgebreid bekijken in onze uitgebreide Luxaflex Shops bij TMC Wonen in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom. Krijg advies van gediplomeerde adviseurs voor de optimale toepassing in jouw interieur, en laat de raamdecoratie installeren door onze vakkundige monteurs. Ervaar het zelf en kom langs in één onze showrooms.

Luxaflex Gallery dealer 2022

Gallery dealer 2022

TMC Goes is uitgeroepen tot Luxaflex Gallery dealer van 2022. Dit houd in dat wij bij TMC Goes het beste team waren bij het adviseren van de Luxaflex collecties.

Bij TMC Goes en TMC Bergen op Zoom vind je een Luxaflex Gallery shop. Hier vind je de meest uitgebreide shops van Luxaflex met de nieuwste collectie, en is het mogelijk om alle opties en mogelijkheden te bekijken en te proberen. Kom langs in onze showrooms en laat je inspireren.

Luxaflex Winkel Goes
Luxaflex Powerview

Luxaflex Motorisation

De raamdecoratie elektrisch bedienen, is dat niet overdreven? Het elektrisch bedienen van een raambekleding lijkt misschien een overbodige luxe, maar het heeft meer nuttige voordelen dan je denkt. Veiligheid is natuurlijk belangrijk. Een elektrisch bedienbaar raam heeft geen koorden meer, dat bevordert de kindvriendelijkheid. Daarnaast is het bedienen van de raamdecoratie met de Luxaflex PowerView Automation ook erg gemakkelijk vanuit de stoel of zelfs vanuit je werkplek of vakantiebestemming. Zo kan je het laten lijken dat je gewoon thuis bent. Als extra functie kan je zelfs schema’s instellen, zoals we dat al gewend zijn bij de thermostaat. Dit zorgt ervoor dat je er in principe geen om kijken meer naar hebt!

Kom naar TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
En ze nemen alle tijd voor je
Bij aankomst ‘s ochtends vroeg was de parketteur enigszins verbaasd dat onze vloer met waterschade er nog in lag. Nadat duidelijk was geworden dat het niet de bedoeling was dat wij hem er zelf uithaalden is ie aan de slag gegaan. Voor ik het wist was de oude vloer eruit én keurig opgeruimd in de bus verdwenen… Aan het einde van de middag lag de complete vloer inclusief nieuwe plinten er keurig netjes in. Wij hebben een behoorlijk grote woonkamer met aanbouw en keuken. Ik vond het oprecht een knappe prestatie dat het zo snel gelegd is allemaal.
Heldere afspraken en daarbij een goed resultaat. Resultaat en service boven verwachting. Complimenten hiervoor.
Goed