Rolluiken Zeeland

Warmte en zonlicht buiten houden

De huidige rolluiken zijn toe aan vervanging of passen niet meer bij de woning? Of ben je op zoek naar goede zonwering? TMC Wonen biedt een uitgebreid assortiment rolluiken in Zeeland. Wij zijn specialist op het gebied van rolluiken in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Voor persoonlijk advies bij het vinden van de passende zonwering staan onze adviseurs voor je klaar. Zowel in één van onze woonwinkels in Zeeland als ook bij jou thuis!

Types rolluiken

Ramen kunnen bekleed worden met diverse soorten bekleding. Eén hiervan is het gebruik van rolluiken voor buiten. Ze beperken de lichtinval, houden insecten buiten en geven je meer privacy. Een andere belangrijkste functie is het koel houden van de woning, oftewel rolluiken als zonwering. Rolluiken houden namelijk de warmte buiten, wat zorgt voor extra comfort in de zomermaanden.

TMC Wonen heeft verschillende soorten rolluiken in het assortiment. Zo beschikken we over handbediende of elektrische rolluiken. Het elektrisch bedienen van rolluiken is erg gemakkelijk in gebruik. Eenvoudig de raambekleding openen of sluiten vanuit je luie stoel, bed of werkplek. Daarnaast vergroot het de veiligheid. Door het gebrek aan koorden is een elektrisch rolluik erg kindvriendelijk. Een bijkomend voordeel is dat ze dienen als woning inbraak preventie.

Voor het selecteren en aanschaffen van rolluiken staan onze adviseurs voor jou klaar. Ons team van vakkundige monteurs meten alles zorgvuldig op en monteren de rolluiken professioneel. Zo ben je van kwaliteit en vakmanschap verzekerd.

Interieuradvies aanvragen

Kosten rolluiken

De prijs van rolluiken voor jou is afhankelijk van diverse factoren. Kies je bijvoorbeeld voor elektrische rolluiken of ga je voor handbediening? Daarnaast spelen jouw wensen in materiaal, kleur en functionaliteit een grote rol. Dit zorgt ervoor dat de prijs van rolluiken uniek is voor iedere klant. TMC Wonen komt graag bij jou langs om de kosten van rolluiken te berekenen.

Rolluiken kopen in Zeeland

Nog niet zeker welke rolluiken geschikt zijn? Onze adviseurs vinden samen met jou de best passende oplossing voor jouw raambekleding. Voor rolluiken in Zeeland kun je terecht bij één van onze TMC-woonwinkels. Bekijk de mogelijkheden in rolluiken in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom in de winkel. Of neem contact op en maak direct online een afspraak.

Rolluiken l Zonneschermen Zeeland l Luxaflex l PVC houtlook

 • Coen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 5

  Opzoek naar buitenzonwering? Of het nu een terrasoverkapping of een rolluik betreft, Coen kan je altijd helpen in de zoektocht naar het juiste product. Samen met jou zoekt hij naar een oplossing die aan jouw wensen voldoet!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122