Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Buitenzonwering Bergen Op Zoom
Knikarmscherm

Diverse types buitenzonwering

Ben je op zoek naar passende buitenzonwering voor jouw woonlocatie? In onze woonwinkel in Bergen op Zoom vind je een uitgebreide collectie buitenzonwering. Hiermee houdt de warmte buiten al tegen. Voor persoonlijk advies bij het vinden van de juiste oplossing staan onze adviseurs voor jou klaar. Ontdek de mogelijkheden en geniet nog meer van het buitenleven.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkel in Bergen op Zoom hebben we een uitgebreide collectie zonwering. Kom langs in de woonwinkel en laat je inspireren door deskundige adviseurs.

Voor- en nadelen

  • Effectieve warmtewering
  • Verhoogt de privacy
  • Extra genieten van het buitenleven
  • Grote systemen/profielen
  • Vakkundige montage noodzakelijk
  • Staat bloot aan weersomstandigheden
Grijze screens
Screens kleur bruin

Buitenzonwering Bergen op Zoom

Nog niet zeker welke buitenzonwering geschikt is? Onze adviseurs vinden samen met jou de best passende oplossing voor jouw raambekleding. Door het ruime aanbod en de jarenlange ervaring vinden we altijd iets wat past bij jouw woonwensen. In onze woonwinkel in Bergen op Zoom staan deskundige adviseurs klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven.

Donkere buitenzonwering Noord Brabant

Zonwering op maat

Iedere woonsituatie vraagt unieke producten. Elk type buitenzonwering is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ontdek welke type zonwering het best bij jouw woonsituatie past. De afmetingen worden vrijwel altijd eerst aan huis opgemeten door onze vakmensen.

Sunmaster Rolluiken
Adviseur Zonwering

Anouk

Je houdt de warmte het beste buiten door het buiten al tegen te houden

Kom langs bij TMC Wonen in Bergen op Zoom voor jouw nieuwe zonwering

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6615 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Hoe we in de winkel werden geholpen viel me tegen. Ik had het idee dat de verkoopster niet heel veel van pvc vloeren wist. We kregen ook niets mee waarop stond dat we een bestelling hadden gedaan. Er zou contact met ons worden opgenomen voor het inmeten. Hiervoor heb ik na een week of 3 zelf contact opgenomen. Daarna weer niks gehoord en zelf gebeld. Gelukkig iemand getroffen die er wel vaart achter heeft gezet, zodat het toch nog redelijk snel besteld en gelegd kon worden. Dat was heel fijn! Het leggen van de vloer is netjes en goed gebeurd. Ik vraag me wel af of er nog garantie zit op het materiaal en het leggen van de vloer?
Samen met mijn dochter schetste ik wat ik nodig had in mijn nieuwe appartement en de dames speelden daar goed op in.
Vriendelijke mensen allemaal
Een hordeur besteld. Werd op maat gemaakt en perfect geïnstalleerd