Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Buitenzonwering Bergen Op Zoom
Knikarmscherm

Diverse types buitenzonwering

Ben je op zoek naar passende buitenzonwering voor jouw woonlocatie? In onze woonwinkel in Bergen op Zoom vind je een uitgebreide collectie buitenzonwering. Hiermee houdt de warmte buiten al tegen. Voor persoonlijk advies bij het vinden van de juiste oplossing staan onze adviseurs voor jou klaar. Ontdek de mogelijkheden en geniet nog meer van het buitenleven.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkel in Bergen op Zoom hebben we een uitgebreide collectie zonwering. Kom langs in de woonwinkel en laat je inspireren door deskundige adviseurs.

Voor- en nadelen

  • Effectieve warmtewering
  • Verhoogt de privacy
  • Extra genieten van het buitenleven
  • Grote systemen/profielen
  • Vakkundige montage noodzakelijk
  • Staat bloot aan weersomstandigheden
Grijze screens
Screens kleur bruin

Buitenzonwering Bergen op Zoom

Nog niet zeker welke buitenzonwering geschikt is? Onze adviseurs vinden samen met jou de best passende oplossing voor jouw raambekleding. Door het ruime aanbod en de jarenlange ervaring vinden we altijd iets wat past bij jouw woonwensen. In onze woonwinkel in Bergen op Zoom staan deskundige adviseurs klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven.

Donkere buitenzonwering Noord Brabant

Zonwering op maat

Iedere woonsituatie vraagt unieke producten. Elk type buitenzonwering is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ontdek welke type zonwering het best bij jouw woonsituatie past. De afmetingen worden vrijwel altijd eerst aan huis opgemeten door onze vakmensen.

Sunmaster Rolluiken
Buitenzonwering adviseur Bergen op Zoom

Louise

Je houdt de warmte het beste buiten door het buiten al tegen te houden

Kom langs bij TMC Wonen in Bergen op Zoom voor jouw nieuwe zonwering

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Carmen heeft ons zo enorm goed geholpen bij het inrichten van onze woonkamer. Wij hadden een forse verbouwing achter de rug, nieuwe banken en raamdecoratie gekocht, maar geen idee hoe verder. We hebben samen met Carmen behang, muurverf, tv-meubel en een heleboel accessoires uitgezocht. Niets van dat al hadden we zonder haar hulp en advies gekozen, maar we konden niet blijer zijn met het resultaat! Ze werkt op een hele prettige, vrijblijvende manier en met zeer veel kennis en kunde.
Mooie producten, goede advisering en tot in de puntjes geregeld. Oog voor details en willen het beste voor de klant. Ook bij levering.
Ik heb gordijnen met bijbehoren en lamellen in de diverse ruimten gekocht bij TMC. Het voortraject in de winkels was heel prettig en kundig personeel! Het leveren op de afgesproken datum en de professionaliteit van het ophangen van de diverse gordijnen en lamellen zitten keurig netjes. Niet anders dan zeer tevreden!
Vriendelijk personeel , maar uitvoering werkzaamheden is mwaahhh maar kussens gaan terug en zal dan verder zien hoe t verloopt.