De Finishing Touch

Wanneer je alle meubels op hun plek heb gezet en de wanden weer lekker zijn opgefrist is het tijd voor de finishing touch! We mogen aan de slag met de accessoires.

Je kunt nog zulke mooie meubels hebben maar zonder een kussen blijft een bank een bank en een kast en kast. Gezelligheid heeft het nodig. Door een kussen wordt een bank een gezellige zithoek en die kast met een extra vaas, een mooi eye-catcher. Het leuke aan accessoires is dan ook dat je door het jaar heen kan wisselen. Geen zin meer in een bepaalde woonstijl? Laat je basis staan en wissel met kussens, schilderijen of een bijzettafeltje. Nu de zomer voor de deur staat mogen we weer naar felle kleuren. Ook daar kan je makkelijk op inspelen door de accessoires te wisselen.

Let wel op dat je een stijl en kleuren terug laat komen. Voorkom een wir war aan verschillende kleuren en vormen. Mix en matchen mag, maar wel op de juiste manier. Zo kunnen blauw en oranje goed samen of grijs met poeder roze. Maar let op met combinaties van zilver en koper of te veel soorten hout bijvoorbeeld. De trend die we momenteel nadrukkelijk aanwezig is, is zwart gecombineerd met koper en glas. Dit gaat een beetje naar het retro, industriële sfeertje. Ook blauw komt steeds meer terug met de trend denim drift.

Grote glazen vazen zijn ook weer helemaal hip met een mooi veldboeket voor een botanische sfeer of een losse tak voor een Scandinavisch effect. Kun je niet kiezen tussen al die leuke bijzettafeltjes? Combineer ze gewoon! Drie verschillende tafeltjes in plaats van een grote salontafel bijvoorbeeld. Super praktisch; wanneer je visite hebt dan kan je de bijzettafels makkelijk verplaatsen, om zo meer ruimte voor alle versnaperingen te creëren. Of zet er 2 in de hoek van de kamer met een grote plant samen met een object voor een stilleven.

Gaat het al helemaal kriebelen om je woning lekker te gaan stijlen? Kom dan naar TMC WoonWenz in Goes of TMC Bergen op Zoom voor de nieuwste collectie van COCO Maison. Want door te blijven variëren gaat je interieur nooit vervelen!


Anouk | 03-05-2017 | TMC Bergen op Zoom

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122