Versier je Huis met Pasen

De paasdagen komen er weer aan. Een goede voorbereiding is belangrijk en daarom ga ik op stap om leuke paasaccessoires te shoppen. En zoals ieder jaar komen alle felgekleurde eieren, paastakken en allerlei decoratie voor een paastafel op mij af....

Maar hoe zorg je ervoor dat je stijlvol de paasdagen doorkomt zonder dat je interieur in deze dagen eruit ziet als een felgekleurde kermis? Met wat simpele ingrediënten zit je straks met de paasdagen in een prachtig paasinterieur waar iedereen blij van wordt. Stijlvol; Artistiek, Chic, Elegant, Esthetisch, Smaakvol, Verfijnd. Daar worden wij blij van. Maar hoe verwerk je dat in je interieur? Hoe maak je het af?

Allereerst moet er een juiste balans zijn in het kleurenpalet. Voeg elementen van warmte toe. Er mag een mix zijn van oud en nieuw, zorg dat je eigen persoonlijkheidin je interieur komt. Daarnaast is verlichting en licht ontzettend belangrijk! Het gaat dan vooral om de look van een lamp en de kleur van de verlichting. Nog een belangrijk element in het interieur is de natuur. Voeg wat van de natuur toe aan je interieur en de sfeer zal totaal veranderen. Met de decoratie maak je uiteindelijk je interieur écht af. Maak daarin een mix van verschillende items. Dierbare herinneringen hebben daarin ook zeker een plaats!

Kies op basis van voorgaande je accessoires om straks in een prachtig paasinterieur deze mooie dagen door te brengen. Graag wil ik voor een paar woonstijlen concrete tips geven met betrekking tot de verlichting en accessoires die gebruikt kunnen worden.

Basic & Puur - Eenvoud voert hierin de boventoon en met een frisse en rustige uitstraling komt dit interieur helemaal tot z'n recht. Pasteltinten horen hierin thuis. Bekijk hier meer Basic & Puur afbeeldingen.

Industrieel & Vintage – Een stoere stijl met een verweerd karakter. Geïnspireerd door de meubels van vroeger. Bekijk meer Industrieel en Vintage.

Lifestyle & Landelijk – Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren met daarin overwegend grof en robuust. Bekijk meer Lifestyle & Landelijk.


Laten we dit jaar ons interieur zorgvuldig aankleden en decoreren, zodat we een evenwichtig interieur hebben. Lees ook onze andere blogs of bekijk ons Youtube account.


Leandra | 05-04-2017 | TMC WoonWenz

TMC topmerken

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122