Maak afspraak

ESTAhome | TMC Wonen

ESTAhome bij TMC Wonen dé behangspecialist in Goes en Bergen op Zoom

Het merk ESTAhome heeft een groot assortiment van moderne, stijlvolle behangsoorten.

Vraag nu interieuradvies aan


ESTAhome

Bij TMC Wonen hebben we allemaal verschillende soorten behang zodat er altijd wel iets tussen zit wat past bij jouw wensen. Het merk ESTAhome heeft een groot aanbod aan verschillende stijlen behang. Fotobehang, stoer steigerhout behang, kleurrijk kinderbehang en nog veel meer. De mogelijkheden in kleuren en stijlen zijn vrijwel eindeloos. Kom eens een kijkje nemen in TMC Goes of TMC Bergen op Zoom voor alle verschillende stijlen behang. Voor het beste advies van een binnenhuisadviseur maak je hier een gratis afspraak

MAAK AFSPRAAK

ESTAhome duurzaam

ESTAhome denkt graag aan de toekomst, niet alleen van het bedrijf maar ook van de aarde. Door behang te produceren wat voldoet aan de hoogste eisen van ecologisch verantwoord produceren helpen zij graag mee met het bouwen aan een duurzame toekomst.

ESTAhome kinderbehang

De collectie kinderbehang van ESTAhome is razend populair. Het aanbod is groot voor zowel jongens- als meisjeskamers. Zoek het mooiste, stoerste of gezelligste behang uit. Maak de kamer van jouw kind de gezelligste en origineelste kamer die hij/zij ooit heeft gezien!

ESTAhome fotobehang

Door het fotobehang kun jij de mooiste en opvallendste muren creëren die je ooit gezien hebt. Op het plaatje hierboven zie je prachtige roestige platen die prefect passen bij de kleur van het meubilair. Benieuwd wat we nog meer hebben? Kom eens langs in één van onze woonwinkels.

  • Arjen

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 1

    Bij Arjen kan je terecht voor je wand vragen. Wil je meer weten over verftechnieken of ben je opzoek naar nieuw behang? Arjen helpt je graag. Bezoek jij binnenkort één van onze verf workshops? Grote kans dat Arjen je dan op weg helpt.